Say no to Israel

Say no to Israel
Say Yes to Plaestine

Sunday, July 31, 2011

Tahniah....!

Saya mengucapkan tahniah kepada semua pembaca yang masih hidup untuk ramadhan kali ini. Ingat perlepasan dari neraka sedang diedarkan pada malam-malamnya. Keampunan dan ganjaran berlipat kali ganda pada setiap detiknya.

Jangan anda mati sebelum ajal.

1 comment:

diskopi said...

Mohon maaf. Tumpang singgah sekejap untuk berita terbaek!

Bersih 2.0: Merakam Semangat Zaman/Capturing The Spirit Of The Times – Pertandingan Menulis Esei dan Cereka di dalam Bahasa Malaysia dan Bahasa Inggeris.

Lebih daripada RM6,000.00 untuk dimenangi + buku-buku + tshirt diskopi bersih yang konfirm tak skema (nak kata kool, poyo la pulak) “melawan atas jalan bukan hanya atas talian” + peluang untuk karya anda diterbitkan di dalam bentuk buku!

Kalau korang berminat untuk terlibat di dalam usaha bersama merakam semangat zaman dan memenangi hadiah-hadiah tersebut, check it out butiran, syarat dan peraturan pertandingan ini kat:

http://diskopi.wordpress.com

Korang boleh jugak download poster pertandingan menulis esei dan cereka ini dalam jpeg file dan meletakkannya kat blog, website atau facebook korang untuk publisiti yang lebih luas.

Tolong war-warkan tentang pertandingan ini kepada jaringan dan kawan-kawan korang yang kat online mahu pun kat offline!

Terima kaseh.